Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den Gaziler Gününde Anlamlı Ziyaret

CHP Edirne İl Başkanı

CHP Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı beraberinde İl Yönetimi ile birlikte Gaziler Günü nedeniyle Edirne Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Edirne Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet İsmailoğlu ve dernek yöneticleri tarafından karşılanan İl Başkanı Taybıllı ve parti yöneticileri Dernek Başkanı İsmailoğlu’na çiçek takdim ederek Tüm Gazilerin Gününü kutladı. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Dernek Başkanı İsmailoğlu, CHP İl Başkanı Av. Harika Taybıllı’yı Gaziler Derneği’nin Fahri Üyesi yaptı. Günün anlam ve önemini belirten bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Taybıllı; “Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal 19 Eylül 1921 de TBMM tarafından Gazilik unvanı ile Mareşal’lik rütbesi verilmiştir.


Zaferlerle dolu ,soylu Türk Tarihi’nin temelinde kahramanlık ruhu vardır. Türkiye Cumhuriyeti de aynı ruh ve milli şuurla kazanılan büyük zaferin, o sağlam temellerin üzerinde yükselmiştir. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin dün cephede vermiş oldukları şanlı mücadele, bugün Türk gençliğinin en büyük övünç ve ilham kaynağıdır. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, gazilerimizin haklarını savunmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve yaşam standartlarını iyileştirmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız.
Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimize rahmet diliyor, Kahraman Gazilerimizi minnetle anıyoruz.” dedi. Ziyaretin ardından Parti ve Dernek yöneticileri Gaziler Derneği önünde Türk Bayrağı açarak Günün anısına basına hatıra pozu verdi.