Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP Edirne’ye Dev Katılım

Göreve geldiği ilk günden

Göreve geldiği ilk günden bu yana MHP’de teşkilat olarak önemli çalışmalara imza atan MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, önceki akşam gerçekleşen muhteşem bir organizasyonla “DEV KATILIMLA” 643 yeni üyenin daha MHP ailesine katılım sağladı. Seçim sürecinde bile diğer siyasi partilerde böyle bir katılımın yaşanmadığına dikkat çeken kamuoyu, MHP’nin Edirne’deki çalışmalarını takdir etti.

“BÖYLESİ İLK DEFA YAŞANDI”

Toplu Üye Katılım ve Ülkücü Şehitler İçin Okutulan Kuran Tilaveti Programı na MYK Üyesi İlker YÜCEL, MYK Üyesi YavuzTELLİOĞLU, Myk Üyesi Osman GÜR, MYK Üyesi Murat KOTRA Katıldı. İl Merkezinde Armoni Düğün Salonunda Gerçekleşen Program İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu İle Başladı. Ülkücü Şehitler İçin Okutulan Kuran Tilaveti Yağlı Güreş Pehlivanlarının Gösteri Güreşinin Ardından Ok Atışı Gösterisi ile Devam Eden Programda Açılış Konuşması Yapan İl Başkanı TOKLUOĞLU Yeni Üyelerin Her Birine Ayrı Ayrı Teşekkür Eden TOKLUOĞLU Parti Üyeliği Degil Ailemizin Bireyi Dava Arkadaşımız Oldunuz Hepimizin Baska Partilerde Tanidigi Vardır Olacaktır Yalnız Bunu Herkes Bilsin Bizim Baska Bir Partide Ülküdaşımız Yoktur Olamaz Türk Milliyetçilerinin ve Ülkücülerin Partisi Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn Devlet BAHÇELİ dır Dedi.

Daha sonra MYK Üyesi Yavuz TELLİOĞLU, İlker YÜCEL, Osman GÜR ve Murat KOTRA’nın konuşmasının Ardından Rozet takma Töreni gerçekleşti.

Kapanış ve Teşekkür Konuşması Yapan MYK Üyesi Sn Yavuz TELLİOĞLU nün An İtibari İle Öğrendiğim Yeni Üye Olan Dava Arkadaşlarımızın Sayısı 643 tür Yeni Üyelere İl Başkanına ve Teşkilatlara Teşekkür Etti.