Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ PARTİ’de Bayrak Değişimi

İYİ Parti Edirne İl

İYİ Parti Edirne İl Başkanlığı’nda görev değişimi gerçekleşti.  İYİ Parti İl Binasında gerçekleşen devir  teslim törenine  İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Akalın, Önceki Dönem İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Yeni Başkan Hasan Hakan Şahin ve çok sayıda partili katılım sağladı.

İlk olarak konuşan yeni başkan H.Hakan Şahin; “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun olurlarıyla

Edirne İYİ Parti İl Başkanlığı görevi tarafıma verilmiştir. Bana bu görevi layık gören Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na teşekkür ediyorum. Dava arkadaşlarımla birlikte çıktığım bu yolda hedefimiz birlik ve beraberlik içerisinde partimizi iktidara taşımaktır. Bu zorlu ama onurlu mücadele için çalışmaya ve başarmaya hazırız. Bizler yola çıktığımızda milletimize vurulan istibdat zincirlerini kırmak, devleti ve kurumları esaretten kurtarmak; milletimizi hak ettiği şekilde huzur, güven ve refah içinde yaşatmak, Büyük Türkiye’ye kavuşturmak için bir söz verdik. Hiç şüpheniz olmasın ki verdiğimiz sözden milim şaşmayacağız.

Nefesimiz kesilene kadar çalışacağız.

Parti teşkilatımızın her kademesinde mücadele eden, emek veren başta Kurucu Liderimiz Sayın Meral Akşener ve dava arkadaşlarımız olmak üzere İYİ Partiye kucak açan , gönül veren Edirne halkına yürekten teşekkür ediyorum. Ben, öğretmen anne ve babanın ilk çocuğu olarak 15 Mart 1982’de Zonguldak ili Devrek ilçesinde doğdum. Sırasıyla Edirne ili Havsa ilçesi Hasköy İlkokulu , Edirne merkez Yüksel Yeşil Ortaokulu , Edirne Anadolu Öğretmen Lisesi , Trakya Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği bölümünü tamamlayarak 12 yıl boyunca Edirne ilinde öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptım. 2016 yılında öğretmenlik mesleğinden ayrılarak tarım sektöründe yer alan aile işletmemizin başına geçtim. Halen aktif olarak tarım sektöründe çalışmaktayım.

Siyasi hayatıma İYİ Parti de başlamış olup İl Yönetim Kurulu Üyeliği , İYİ Parti Edirne Ekonomi Politikaları Başkanlığı ve 28. Dönem İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı olarak partimde görev aldım. Evli ve 1 çocuk sahibiyim. İYİ Parti olarak biz Partimizin güneşini göğe yükseltmeye devam edeceğiz! Türkiye’yi kuşatan, ülkenin bugününü ve istikbalini karartan saray rejimine karşı Türk milletinin hak ve menfaatlerini savunma mücadelesine devam edeceğiz. Çıktığımız bu kutlu yolda Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hep birlikte daha iyi, daha güçlü, daha güzel yarınlara kavuşacağız. Geldiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.” Dedi.

 Daha sonra konuşan Önceki dönem İl Başkanı Alpay Alpagut Engin; “Bir il başkanının 10 senede yaşayamayacağı şeyleri sen  2 senede hep beraber yaşadık. İl Başkanlığı dönemimde 1 yerel seçim, 2 Genel seçim ve bir de Genel başkanlık nezdinde kurultay yaşadık. Gerçekten bu bir il başkanı için 2 sene içerisinde yaşayabileceği en büyük tecrübedir diye düşünüyorum. Ben öncelikle beni bu partiye alan ve üye yapan önceki dönem il başkanımız Ekrem Demir’e, Her zaman benden desteğini hiç esirgemeyen çok değerli vekilimiz Mehmet Akalın’a  ve  önceki dönem vekilimiz Orhan Çakırlar’a teşekkür ederim. Bu kısa süre içerinde de olmuş olsa bizi makamına 3 kez davet eden, hakkıyla seçilmiş Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’na  ve kurucu Genel Başkanımız ve en büyük siyasi figür olarak gördüğümüz  Meral Akşener’e  sonsuz  teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından konuşan  İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof.Dr. Mehmet Akalın; “Devir teslim töreni demokrasilerde çok önemli bir şeydir.  Bu şekilde olması da çok çok önemli. Alpay başkanım uzun yıllar partimize layıkıyla hizmet etmiştir. Kendisine partimiz adına çok çok teşekkür ediyorum. Bugünde bayrağı Hakan başkanıma bırakıyor. Hakan Başkanımla birlikte Edirne’yi çok dolaştık. Partimizin Milletvekili adaylarından birisiydi. Bu partiye hizmeti çoktur. İl Başkanlığında da bu hizmetlere devam edeceğine inanıyorum. Ben kendisine şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi.