Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den ETSO’ya Ziyaret

CHP Edirne İl Başkanı

CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ve Yönetim Kurulu, Edirne TSO Başkanı H. Sezai Irmak’ı Ziyaret Etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Av. Harika Taybıllı ve yönetim kurulu üyeleri, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı H. Sezai Irmak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Edirne’nin ekonomik kalkınması, üretim, istihdam ve sürdürülebilir büyüme konuları ele alındı.
CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Güçlü bir ekonomi için sanayicimizin, tüccarımızın ve girişimcilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Üretimden istihdama, ihracattan yenilikçi yatırımlara kadar ticaret ve sanayinin her alanında sürdürülebilir büyümeyi destekleyecek adımları hep birlikte atacağız.” dedi.


Edirne TSO Başkanı H. Sezai Irmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ve beraberindeki CHP İl heyeti, bizleri ziyaret ettiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür ederim. Edirne’nin ekonomik potansiyelini daha da ileriye taşımak için her kesimle iş birliği içinde çalışmaya devam ediyoruz. CHP Edirne İl Başkanlığı’nın bu ziyareti, yerel ekonomiye verilen önemin bir göstergesidir.” şeklinde konuştu.
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ve iş birliği mesajlarıyla sona ererken, CHP Edirne İl Başkanı Harika Taybıllı ve yönetim kurulu üyeleri, misafirperverlikleri için ETSO Başkanı H. Sezai Irmak’a teşekkürlerini iletti.