Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SERGEN VE ZUHAL’İN MUTLU GECESİ

CHP Edirne Gençlik Kolları

CHP Edirne Gençlik Kolları İl Başkanı Sergen Kuru ve Zuhal İkizce muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Ağa köşkünde düzenlenen düğün törenine CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün, ve  A. Baran Yazgan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, Merkez İlçe Başkanı Olcay Bakkalcı, CHP İl Kadın kolları Başkanı Çiğdem Gegeoğlu, İlçe Belediye Başkanları,  Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kıyı, CHP Edirne Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzel, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, STK ve oda yöneticileri, Kamu Kurum Müdürleri, Siyasi parti başkanları ve yöneticileri, eş, dost ve yakınları katıldı. Damat ve gelinin dikkat çeken şıklığı, heyecan ve mutluluğu geceye damgasını vurdu.

Genç çiftin Nikah törenini Edirne Belediye başkanı Recep Gürkan Kıydı.  Gürkan; “en özel anlarında yanlarında olduk. Kuru ve İkizce ailelerini tebrik ediyor, çiftimize Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yetiştirecekleri evlatları ile sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum.” Dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ülkem Uruk, Arzu Uçar Yalçın, Savaş Üner, İl Başkanı Samet Kahraman ve Milletvekili A.Baran Yazgan’ın nikah şahitliğini yaptığı unutulmaz gecede genç çiftin mutluluğuna ortak olan milletvekili Yazgan yaptığı açıklamada “CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanımız Sergen Kuru ve Zuhal İkizce’nin nikah törenlerine katılarak, en özel anlarında yanlarında olduk. Kuru ve İkizce ailelerini tebrik ediyor, çiftimize sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum.” Dedi.

Gelin ve damadın göz kamaştırdığı gecede davetliler gece boyunca eğlenerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Biz de Edirne Ajans ailesi olarak genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz.