Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EDİRNE BELEDİYE BAŞKANI AV. FİLİZ GENCAN AKIN, “ŞEHRİMİZİN ÇEHRESİNİDEĞİŞTİRMEYE VE VATANDAŞLARIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMAYA KARARLIYIZ”

Edirne Belediyesi tarafından şehrin

Edirne Belediyesi tarafından şehrin en yoğun ve önemli caddelerinden biri olan İbrahim Ay Caddesi’nde büyük bir yenileme çalışması başlatıldı. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek “Yürüttüğümüz üstyapı çalışmalarımızla, şehrimizin çehresini değiştirmeye ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız” dedi. Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın’ın talimatları doğrultusunda yürütülen üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, İbrahim Ay Caddesi Plevne İlkokulu ile Acar Park arasındaki bölgede bozulmuş ve tahrip olmuş üstyapı tamamen yenileniyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, cadde üzerinde yapılacak iyileştirmelerin sadece trafik akışını düzenlemekle kalmayıp, aynı zamanda yayaların da güvenliğini sağlayacağına dikkat çekti.

Şehrimizin en yoğun caddelerinden biri olan İbrahim Ay Caddesi’nde büyük bir yenileme çalışmasına imza attıklarını belirten Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, “Plevne İlkokulu ile Acar Park arasında sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirerek hem trafik güvenliğini arttırıyor hem de sürüş konforunu en üst seviyeye çıkarıyoruz. Yürüttüğümüz üstyapı çalışmalarımızla, şehrimizin çehresini değiştirmeye ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya kararlıyız ”ifadelerini kullandı.

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, proje sürecinde yaşanabilecek olası aksaklıkların en aza indirilmesi için gereken tüm tedbirlerin alındığını ve çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda ilerleyeceğini ifade etti.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Okan Gökerküçük ve daire müdürleri de yer aldı. Başkan Gencan Akın, burada emeği geçen tüm personellere kolaylıklar diledi.