Türk Polis Teşkilatı’nın 180. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası nedeniyle 75. Yıl İlköğretim Okulu ve Mektebim Koleji öğrencileri, Edirne İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Minik misafirler, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun tarafından karşılanarak teşkilat çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Polislik mesleğine dair merak ettikleri soruları yönelten öğrenciler, mesleğin inceliklerini öğrenme fırsatı buldu.
Şiirlerle Teşekkür
Ziyaretin sonunda öğrenciler, Polis Haftası için özel olarak yazdıkları duygu dolu şiiri büyük bir coşkuyla okudu. Bu samimi jest, emniyet mensuplarını duygulandırdı.
İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, “Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmayan minik yüreklerimize ve değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Onların bu ilgisi, bizim için büyük bir motivasyon kaynağı oldu.” dedi.
